Nygamla fimer

Nu när den nya hemsidan är i stort sett klar, så kan jag meddela att alla våra gamla filmer som legat på den gamla hemsidan och som inte har fungerat på många år, nu finns på vår Youtubekanal!

För mig var det en nostalgitripp att återigen se dessa filmer, få en glimt av livet som det var för några år sedan, innan våra barn, innan verksamheten med ridskolan tagit fart osv… På den tiden då vi hade så mycket tid, fast ändå inte… All vår tid spenderades med hästarna och på gården, egentligen är det ju ingen skillnad mot nu, mer än att det är fler människor på gården. Nu har vi våra barn som gör att det krävs en aning med planering och en aning mer rutiner i vardagen, men det funkar ju bra det också!

Om du har lite tid över och är nyfiken på att se några av våra nuvarande hästar i yngre format, eller kanske vill se någon häst som du har köpt av oss, eller om du bara är nyfiken och vill se hur vi hade det på den tiden, kolla in Youtube.
Det är inte den bästa kvaliteten då filmerna är gamla, men det är ändå lite kul!

Här är två bilder från ”det gamla livet”, 2013, snart nio år sedan! Tänk vad tiden går!

Just det, nu med den nya hemsidan så visar den även gamla blogginlägg, så är man nyfiken på historiska inlägg, finns det mycket att läsa!