Arbetsglädje

Klockan är nu halv tio denna söndagskväll. Jag har precis kommit in efter att ha varit ute hela dagen, nu har jag satt mig för att koppla av en stund innan sängdags. Känner att det är dags att skriva ett blogginlägg igen, och faktiskt har jag energi till att skriva nu ikväll.

Denna helg har jag haft årets första ridweekend på Ängvaktartorp!

I dagarna tre har fyra trevliga personer bott hos oss på Ängvaktartorp och fått ta del av våra fina Lipizzaner, det är så kul att visa dom våra fina hästar, att presentera denna trevliga ras och att försöka förmedla och lära ut det jag tycker är viktigt i ridning och hantering av hästar. Trots att jag nu är ganska trött så ser jag glatt fram emot de kommande lägren denna sensommar.

Många bilder och filmer har det blivit under detta läger, en regnig dag när jag väljer att vara inne vid datorn kommer jag lägga upp lite fler bilder här, så länge delar jag med mig av Instagram-bilder.

ridweeken_1 ridweeken_2

Det har varit intensivt, i stort sett hela sommaren, men en kväll som ikväll känner jag mig inte bara helt slut, utan jag har även en stark känsla av att jag älskar mitt jobb! Det är hårt jobb och det är inte mycket tid över till annat, men jag är så glad för mitt liv, att jag får jobba med det jag gör.

rainbow

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar