Här presenterar vi samtliga hästar och ponnyer som vi har till salu, oftast våra egna uppfödningar. Sidan uppdateras regelbundet.

Köpa häst/ponny av oss
Vi är mycket måna om att hitta bra köpare till våra hästar och ponnyer, vi säljer endast till långvariga hem med god hästkunskap. Vi ser gärna en fortsatt god kontakt med er som köper häst av oss, dels för att vi gärna vill följa våra uppfödningar och dels för att vara tillgängliga för frågor och ev. hjälp.
Om man köper en unghäst eller ett föl finns även möjlighet att låta hästen/ponnyn stå kvar inackorderad hos oss på gården för fortsatt utbildning och tillväxt.
Att besöka oss är ett bra tillfälle att titta på fler saluhästar samtidigt och att få en bra överblick på rasen Lipizzaner då vi har runt 25-30 lipizzaner på gården varav i dagsläget tre avelsgodkända hingstar.
Vid frågor eller om du vill komma på besök för att titta på våra hästar, är Du välkommen att höra av Dig antingen via telefon eller mail, så kan vi boka in en dag för besök! Ibland har vi även andra hästar till salu som inte finns med på denna salusida, så hör gärna av dig med en förfrågan om du söker en häst.

Välkommen!


Lipizzanerföl

Vill du köpa eller boka ett lipizzanerföl? Hör av dig så berättar vi mer!


Pluto Nefelejcs

Lipizzanerhingst född 2022
e: 35 Pluto Cosmo
u. 207 Neapolitano Nefelejcs

Pluto Nefelejcs, eller Flingan som han kallas, är en social och trevlig hingst, uppvuxen på lösdrift i flock. Pappan är vår hingst 35 Pluto Cosmo som godkändes 2021 med 42 poäng och en genomsnittspoäng på 8 på ridprovet. Cosmo är en hingst med en fantastisk ridbarhet och utstrålning som få.
Mamman 207 Neapolitano Nefelejcs är ett sto importerat från Ungern, har använts både inom körning och ridning. Hon har en hög ridbarhet med en mycket fin galopp och tilldelades 40 poäng på utställning sommaren 2023.
Flingan kan säljas som hingst eller valack. Förväntad mankhöjd ca 155cm.

Flingan kan fås kastrerad innan leverans, men är även ett fint hingstämne.
Läs gärna mer om våra hästars uppväxt här.

Pris: 58 000kr inkl moms


Totes Ale
Gotlandsrussvalack, född 2020
e: Odor 715
u: Gunta 4051
ca 123cm i mankhöjd just nu, men kan växa lite till.
Välstammad med flertalet högt belönade släktingar, många ELIT-premierade såsom hans mor Gunta 4051, farfar Theodor 631 och många, många fler. Finns även travstam längre bak i leden.
Totes Ale, eller Allan som vi kallar honom, är en nyfiken, modig ponny som blir vad man formar honom till.
Regelbundet verkad, avmaskad, vaccinerad. Kastrerad våren 2022 och har efter det bott i vår unghingstflock. Inte inriden eller inkörd ännu.

Pris 25 000kr inkl moms

.