Utveckling

Nu har jag kommit hem och hunnit landa hemma i några dagar efter att ha varit iväg och förkovrat mig och tränat för Christina Drangel. Denna gång lämnade jag mina egna hästar hemma och lånade istället Picazzo av min vän Johanna. Själv har jag endast hingstar som rids för tillfället och det är lugnast för alla att låta dessa stanna hemma så här i avelstider. Tack Johanna för att du var så snäll och lånade ut din fina Siglavy Picazzo!

Hursomhelst, jag har haft ett årslångt uppehåll från utbildningen hos Christina, men nu är jag igång igen. Det var kul att vara tillbaka och mycket har hunnit landa i huvudet och det känns som att jag fått en bättre överblick över hela tankesättet och träningen för att få hästen rakriktad.
Nu tränar jag vidare på mina hästar här hemma och håller även lektioner för dig som vill lära dig mer om hur du får hästen i balans och får den att arbeta korrekt med ryggen (magmusklerna). Du kan boka lektion antingen på någon av våra hästar på Ängvaktartorp eller på din egen häst. Välkommen att höra av dig om du är intresserad!

Här ägnar vi oss åt rakriktande longering, ett koncept framtaget av Gabriele och Klaus Schöneich, vars bok vi läser i utbildningen. Denna bok blev för övrigt blev omnämnd i tidningen Ridsports senaste nummer.

1476371_1468063100156127_2500979889876466470_n

 

Lämna ett svar