Pauloträning oktober

Igår hade vi denna månads träning för Paulo Bastos. Det var en småkylig höstdag, men klar luft och fint väder. På åskådarbänken fanns en fikakorg med kaffe, te, bullar och hembakad äppelpaj, det gjorde gott en dag som igår!

Det var dock dåligt med fotografer under dagen, så jag lät filmkameran stå och gå istället. Tyvärr hade jag inget batteri till första lektionen, så där blir det inga bilder.

Första lektionen red jag Palko. Paulo berömde hur mycket bättre Palko var än sist vi red lektion, i juni. Palko höll sig fint i sin avslappnade form och som jag skrev igår var det dags att börja jobba lite mer nu. Vi fick rida öppnor, slutor och skänkelvikningar i trav, att tänka på där var att våga ta lite mer i yttertygeln för att på det sättet lägga vikten lite bakåt.

Sen var det dags för Breziqa att vara med på lektion igen, liksom Palko har Breziqa inte varit med på Paulo-träningen på ett tag och eftersom han dessutom nyss är igångsatt så tog vi det väldigt lugnt med många skrittpauser.
brezzi_okt1 brezzi_okt2 brezzi_okt3

Sista lektionen för mig var med Per. Idag provade vi för första gången på lite skänkelvikningar, inget perfekt, men ändå en början!

Att tänka på med Per som har så stort steg är att inte försöka göra honom för rund i formen ännu, då kan han bli alldeles för kort i steget, utan bara få honom att lyssna mjukt och fint på vad jag ber om.

per_oktober per_oktober2

 

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar