Paulo-träning i november

I tisdags hade vi denna månads träning för Paulo Bastos, antagligen den sista för året som vi håller hemma på Ängvaktartorp, under vintermånaderna får vi nog förflytta oss till ett ridhus. Vill du vara med och träna för Paulo? Vi har återkommande träningar varje månad. Hör gärna av dig om du vill veta mer!  hanna@angvaktartorp.se
Du kan läsa mer om Paulo längre ner på denna sida.

Denna gång tränade jag med Palko och Per. Palko var först ut och vi fick många bra tips och beröm för att utvecklingen går framåt, tur det! Vi avslutade passet med att Paulo red Palko.

Bilderna är tagna ur en film, därav suddet.
palko_paulo_nov1 palko_paulo_nov2 palko_paulo_nov3

När Paulo red kunde jag fotografera med kameran, vilken skillnad i kvalitet!

_T3E4978

Med Per hade vi en träning från marken, longering och arbete vid hand.

per_vidhand_2 per_vidhand per_longering

 

Vem är Paulo?
Paulo Bastos är tränare i dressyr och working equitation. Han har en tränarutbildning från Portugal som motsvarar svensk B-tränarutbildning i dressyr och utbildar hästar och ryttare upp till Grand Prix.
Inom WE har han egna tävlingsmeriter från internationella mästerskap och har varit landslagstränare för Sverige 2010-2013.

Sju år har gått sedan han lämnade Portugal för Sverige, och under den tiden har han gjort sig ett namn – både här och i resten av Europa. Han är känd för att anpassa ridningen efter sina elevers hästar och tränar alla raser med samma självklarhet. I dag har han adepter på hög nivå i både working equitation (WE) och i dressyr.
Paulo förmedlar en mjuk ridning med stor känsla för hästen där förtroende och samspel är grunden. Han får alla hästar att prestera sitt bästa och ryttare som ökar sin timing och precision.
Text: Anna Nordin
Läs mer om Paulo här: www.paulobastos.se

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar