Nytt år – ny energi

Nu är det nytt år och jag har ny energi till bloggen.

2018 var ett svårt år på så många sätt, men det hade sina stunder av glädje även det. Ett eget inlägg kommer om 2018, en slags årsresumé.

Men nu ser jag fram emot 2019, jag hoppas på ett bra år med balans i livet.

Ridskolan har just nu vinteruppehåll och jag använder tiden till att planera för vårterminen. Ponnyerna njuter av lite ledighet, vissa av dom, vissa av dom vill hålla igång hela tiden och det hjälper medryttarna till med.

Det är kul när man gillar sitt jobb så mycket att terminen knappt har hunnit sluta innan man längtar till nästa termin. Jag strävar hela tiden efter att utveckla och förbättra vår omtyckta ridskola.

De senaste dagarna har vädret förvandlat omgivningarna till is, det är oftast hyfsat underlag ute i hagarna men hästarna rör sig oftast inte mer än i skritt där tack vare att det är så hårt, och därför samlar dom på sig en massa energi som sedan bubblar ut under ridpassen. Men tack vare fruset och isigt underlag så blir det mest ridpass i skogen just nu.

Så här års har även jag överskottsenergi efter alla helgdagar och all helgmat. Jag riktar min energi åt att verka hästar, några om dagen blir det.

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar