Nisse – träning

 

 

Träningen med Nisse går framåt med stormsteg, dock har vi ju inte gjort några nya saker, utan det är fortfarande repetition av det vi övat in sist vi hade en träningsperiod. Vi har börjat introducera kapson, den han har på bilden sitter inte optimalt på Nisse utan den har en tendens att glida ner för långt på nosryggen. Vilken tur att jag har en liten samling med olika kapsoner, så förhoppningsvis kan jag hitta en som passar Nisse bra. (Jag har räknat och jag har 6 kapsoner (!) Men så har vi ju också många hästar, då behöver man mycket utrustning…)

I alla bilderna lägger jag märke till Nisses öron, han har full koll på mig och vad vi ska göra, en sån trevlig häst han är Nisse!

Nisse, arbete vid hand.

_T3E3248

Nisse longering i trav
_T3E3306

_T3E3349
Förberedande träning för uppsittning
_T3E3383

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar