Namn på flock?

Jag har insett att jag måste nog börja kalla ”unghingstflocken” för ett annat namn. Flocken består för tillfället av tre valacker och en femårig hingst, alltså gör den inte skäl för namnet ”unghingstflocken” på något sätt.
Kanske får det istället bli ”Titus flock”, som jag faktiskt kallar dom ibland, men det kräver ju att folk som jag pratar med vet vem Titus är. ”Unghingstflocken” är ju ett mer beskrivande namn, helt klart.

Hursomhelst, sedan helgen är ovan nämnda flock ett snäpp närmare sin vinterhage och de blev så lyckliga att få en ny hage, filmklipp finns på Facebook.

Som vanligt är hästarna i flocken extremt sociala och trevliga, som min veterinär brukar säga, man behöver aldrig känna sig ensam här bland hästarna på Ängvaktartorp.

Siglavy Capriola Titus – har gjort sig fin med lite svart ögonskugga
dsc_2080

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar