Återblick 10 år

Fotografering är något jag alltid tyckt varit kul, så länge jag kan minnas har jag gått omkring med kameran i högsta hugg. Detta resulterar i en oerhörd mängd bilder, för jag gillar att spara på alla mina bilder. Då och då blir jag nostalgisk och vill titta tillbaka i tiden, så var det nu, jag hamnade i min hemside-mapp för 2007.

Det året hade jag ännu ingen blogg men Ängvaktartorps hemsida fanns förstås. Jag skrev senaste nytt varje månad och hade en mapp med bilder för varje år till hemsidan. Nuförtiden har jag ju bloggen och har alltså en mapp med bilder för varje månad.

I 2007 års mappen hittar jag bland annat dessa bilder:

Jag och Bianca tränade på min ridbana som då var en gräs/grusbana. Bilden är tagen i april 2007

bianca2

Castro och Viggo här två år gamla, i dåtidens unghingstflock.

castro_viggo_07

Cosmo blir longerad, han var då tre år gammal.
cosmo_longering

Jag och Frodo, tränades på ridbanan. Frodo var här fem år gammal och riden kanske ett år.

frodo_hannis

Jag och Leopold var på ett event med Lipizzanerföreningen. Leo var extremt taggad och drypte av svett. Jag fick se till att hålla Leo sysselsatt så vi red slalom och volter mellan gamla vackra träd. Detta var i juni 2007, på självaste nationaldagen.hanna_leo_steninge1

Jag och Leo och min vän Toini och hennes lipizzaner Cilvano. Vilka förberedelser vi gjorde inför detta event, i månader höll vi på och sydde dessa vackra klänningar.

toini_cilvano_hanna_leo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romero och Cosmo leker, här tre år gamla.

romero_cosmo_bus

Unghingstflocken igen – Romero och Frodo springer i kapp

romero_frodo

På den här tiden hade vi också ett gäng med shettisar. detta är en del av shettishingstflocken.
shettisflock

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar