Livet leker

DSC_1035Jag brukar ofta säga att mitt humör styrs av vädret och det stämmer så väl! Idag har det varit underbart väder, solen har värmt och vinden har varit snäll. Allt har gått bra och smidigt och livet leker!

Det är ju egentligen inte så konstigt att humöret styrs så av vädret, när en tänker på att mitt jobb består av att vara ute, i stort sett hela dagarna, året runt. Då kan en ju få tycka att vädret är väldigt viktigt!

Denna dagen då livet lekte har innehållit…

…pyssel av Nellie vars hälta hade blivit värre igen, men jag hittade ett litet sår där en hovböld gått ut. En blir alltid glad när en halt häst visar sig ha en hovböld, det är ju helt enkelt en relativt bra sak att vara halt för och snart är hon förhoppningsvis helt återställd och kan fortsätta sin träning.DSC_1069

…en mycket trevlig lektion för måndagsgruppen i ridskolan.
DSC_1139 DSC_1142

…uteritt på Vildblomman tillsammans med Fanny  och Frodo.
Det är något speciellt med en häst en har haft sedan den var föl. Ju fler hästar jag har köpt in den sista tiden, desto mer uppskattar jag de hästar som jag själv har fått förmånen att forma till att bli ridhästar. Med det inte sagt att de andra hästarna är dåliga, men det är som sagt något speciellt med ens egna uppfödningar.

IMG_20170403_153535_662

Jag och Vildblomman första gången vi träffades, några timmar efter hon föddes en dag i maj 2008, snart nio år sedan.
_MG_5498

 

 

 

 

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar