Kurser 2017

Vi är glada att till sommaren kunna erbjuda ridkurser på Ängvaktartorp. Företaget är hela tiden under utveckling och uppbyggnad, och nu är det dags för nästa steg!
Vi ser fram mot att få dela med oss av vår kunskap och våra fina hästar under några härligt hästiga dagar.

Du bor i en stuga som delas med de andra kursdeltagarna, det finns 4 bäddar i ett gemensamt rum. I stugan finns också kök, toalett och wc och dessutom en härlig altan med utsikt över hästhagarna, där du säkerligen kommer se våra vita ston med sina mörka föl!

Varmt välkommen till oss i sommar!

 
18-20 augusti – Ridning i lätthet på våra lipizzaner 
Under helgen ägnar vi oss åt ridlektioner, arbete vid hand och uteritter i härlig natur. Med fokus på kroppsmedvetenhet hos ryttaren och hästen riktar vi in oss på klassisk dressyr. I kostnaden ingår 3 ridlektioner, 2 uteritter, frukost, lunch, middag, fika, övernattning i stuga med flerbäddsrum. Max antal deltagare är 4 personer. Pris: 2 900krAnmäl dig genom att maila till info@angvaktartorp.se senast den 1 juni, du får då en bokningsbekräftelse med information om var du betalar anmälningsavgiften på 1 000kr. Anmälan är giltig först efter att anmälningsavgiften är betald. Anmälan är bindande. Resterande belopp betalas senast 25 juli.

 

angvaktartorp_kurs2017_

 

1-3 septemer – ridning i lätthet, med fokus på ryttarens sits i samarbete med Effective Riding.
Under denna kurs riktar vi in oss på att förbättra din sits och hjälpgivning. Med dina nya insikter om din kropp kommer du att uppleva ännu mer hur känsliga hästar kan vara. I kostnaden ingår 4 ridpass, avsuttna övningar, frukost, lunch, middag, fika, övernattning i stuga med flerbäddsrum.
Pris: 3 200kr (om du bokar senast 8 maj betalar du endast 2 850kr!)
Anmäl dig genom att maila till info@angvaktartorp.se senast den 1 juni, du får då en bokningsbekräftelse med information om var du betalar anmälningsavgiften på 1 000kr. Anmälan är giltig först efter att anmälningsavgiften är betald. Anmälan är bindande. Resterande belopp betalas senast 25 juli.

toinihanna_kurs_2017

 

 

 

 

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar