Heldag med equiterapeuten

Igårmorse var jag oerhört tidseffektiv, jag lyckades släppa ut hästar och mata alla flockar på ungefär en timme! Då ska tilläggas att det rör sig om att mata ca 50 hästar!

Igår var det nämligen dags för en heldag med Equiterapeuten.  Jag använder mig av equiterapeut Janne Mårtensson och har gjort det i många år nu.

Tidigare hade jag genomgång av Equiterapeut lite mer sporadiskt, när jag upplevde att det var någon stelhet som inte försvann med ridningen. Men sedan jag utökat ridverksamheten har jag övergått till att regelbundet kolla de hästar som rids, ungefär var tredje månad. Detta gör jag för att jag helt enkelt inte har lika mycket koll nu när det inte bara är jag som rider hästarna, då tycker jag det är bra att equiterapeuten känner igenom hästarna och åtgärdar det som behövs och så kan vi forma hästens fortsatta träning efter vad som behövs.

Denna gång var det elva hästar som skulle kollas igenom och en av dessa hästar fick ingen akupunktur eller behandling över huvudtaget utan istället bara ett OK på lappen – Timon!

DSC_0181

Här står Timon lugnt och avslappnat medan Janne känner igenom bakbenet.

DSC_0169

Djupvågsmassage på Zora

DSC_0162

Laser på Viggo

DSC_0170

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar