Blåsdag

Tänk vad mycket man hinner när det är fler som hjälps åt!

Igår hade jag hjälp vid morgonfodringen och utöver det hade jag Fanny som praktikant hela dagen.

Snön var tillbaka under morgonen, men den försvann snabbt och ersattes av en envis blåst under resten av dagen.

Gårdagens träningspass av Breziqa; som vanligt en promenad först och ett kort ridpass därefter. Breziqa var lite extra pigg för dagen, antagligen pga blåsten, men skötte sig ändå utmärkt. Jag själv fick lägga mycket fokus på att slappna av i mina ben denna dag, ibland vill inte kroppen samma sak som knoppen.

DSC01448

Nellie-träningen går framåt. Hon är en cool häst, trots halv storm och ny plats att rida på så var hon lugn. Uppmärksam på allt runtomkring men ändå uppmärksam på mig och inte det minsta busig eller rädd. En härlig känsla att sitta på en sån häst när det blåser och fladdrar runtomkring.DSC01477

 

Verkning av Cabra och koll att hennes sommarskor passar. Cabra använder Cavallo-skor. Under vintern har hon Cavallo Simple Boot och under sommaren har hon Cavallo Sport Boot. Vinterskorna har hon haft i nästan 9 år, men till nästa vinter är det dags att byta ut dom – oerhört bra hållbarhet!
DSC_0235 

På kvällen var det ridskola. Fyra ponnysar i olika storlek och fyra barn i samma åldrar. En trevlig kväll! På bildens syns Jodu med sin ryttare och Polly med sin ryttare.DSC_0239

 

Dagens bästa nyhet -Timon har varit på klinikbesiktning inför avelsvärderingen. Han skötte sig utmärkt och klarade besiktningen galant! Nu närmar det sig!
FB_IMG_1490125835757

 

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar