Avslutningsvecka 2019

Denna vecka har vi terminsavslutning på ridskolan på gården. Eleverna blir indelade i två lag och får därefter några uppgifter som dom tillsammans ska lösa, både i stallet och på ridbanan sen avslutar vi med fika.

Finduz, det ständiga matvraket, passar på att springa till ridbanans kanter för att äta gräs när barnen rider barbacka. Det var en rolig syn när han igår sprang fram över ridbanan med munnen full av gräs och ryttaren Hedvig som kämpade på hade en passande tröja med ponnyn Mulle på.

 

Efter avslutningsveckan blir det lite lugnt i några dagar innan vi drar igång med sommarens ridläger. Vi har för första gången två övernattningsläger för barn under sommaren och båda är fullbokade, det blir spännande och kul!

Det finns några platser kvar till våra dagridläger. Till dagridlägrena kan man komma oavsett vilken nivå man är på, vi anpassar lektionerna efter individerna och vi har hästar och ponnyer för olika nivåer, så välkommen att höra av dig om du funderar på ett ridläger. Vi lovar att du får uppleva en massa hästmys, ridning, pyssel och annat kul!

Här kan du läsa mer om våra läger och se vilka datum det är.

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar