Till Salu

Här presenterar vi samtliga hästar och ponnyer som vi har till salu, oftast våra egna uppfödningar. Sidan uppdateras regelbundet.

Köpa häst/ponny av oss
Vi är måna om att hitta bra köpare till våra hästar och ponnyer, vi säljer endast till långvariga hem med god hästkunskap. Vi ser gärna en fortsatt god kontakt med er som köper häst av oss, dels för att vi gärna vill följa våra uppfödningar och dels för att vara tillgängliga för frågor och ev. hjälp.
Om man köper en unghäst eller ett föl finns även möjlighet att låta hästen/ponnyn stanna kvar hos oss på gården för fortsatt utbildning och tillväxt.
Att besöka oss är ett bra tillfälle att titta på fler saluhästar samtidigt. Vid frågor eller om du vill komma på besök för att titta på våra hästar, är Du välkommen att höra av Dig antingen via telefon eller mail, så kan vi boka in en dag för besök! Ibland har vi även andra hästar till salu som inte finns med på denna salusida, så hör gärna av dig med en förfrågan om du söker en häst.

Välkommen!

Till våren/sommaren 2021 väntar vi fyra lipizzanerföl. Vissa av dessa föl kommer vara till salu. Vill du boka ditt föl redan nu, hör gärna av dig till oss. Våra föl 2021 kommer kosta mellan 43 000-45 000kr, priser inklusive moms.

Stoföl, lipizzaner, född 19 april 2021
e: 21 Siglavy Capriola Convoj
u: 198 Pluto Athena

Lipizzanerföl, beräknas maj 2021
e: 34 Pluto Timon
u: Stella

Lipizzanerföl, beräknas juni 2021
e: Pluto Cosmo
u: 209 (756) Rama II

Lipizzanerföl, beräknas maj 2021
e: Pluto Cosmo
u: 181 Favory Titania