Till Salu

 

Här presenterar vi samtliga hästar och ponnyer som vi har till salu, oftast våra egna uppfödningar. Sidan uppdateras regelbundet.

Köpa häst/ponny av oss
Vi är måna om att hitta bra köpare till våra hästar och ponnyer, vi säljer endast till långvariga hem med god hästkunskap. Vi ser gärna en fortsatt god kontakt med er som köper häst/ponny av oss, dels för att vi gärna vill följa våra uppfödningar och dels för att vara tillgängliga för frågor och ev. hjälp.
Om man köper en unghäst eller ett föl finns även möjlighet att låta hästen/ponnyn stanna kvar hos oss på gården för fortsatt utbildning och tillväxt.
Att besöka oss är ett bra tillfälle att titta på fler saluhästar samtidigt. Vid frågor eller om du vill komma på besök för att titta på våra hästar, är Du välkommen att höra av Dig antingen via telefon eller mail, så kan vi boka in en dag för besök! Ibland har vi även andra hästar till salu som inte finns med på denna salusida, så hör gärna av dig med en förfrågan om du söker en häst.

Välkommen!

Köpa Lipizzanerföl
2018 har vi tre Lipizzanerföl på gården, vissa av dessa kommer vara till salu. Hör av dig för mer information, det finns möjlighet att boka fölen.

Palerma, stoföl u: 198 Pluto Athena, e: 21 Siglavy Capriola Convoj
S.C Nefelejcs, hingstföl u: Neapolitano Nefelejcs, e: 21 Siglavy Capriola Convoj
Hingstföl u: Maestoso Bellami, e: 21 Siglavy Capriola Convoj

 

Pluto Cabrisa
Lipizzanersto född 2011, ca 148cm i mankhöjd
E: 17 Pluto Ramon U: 185 Cabra   UE: 22 Maestoso Romida-9
Cabrisa är en social, mycket vänlig och lugn häst av god rastyp. På grund av tidsbrist är hon ännu inte inriden. Hon är dock tränad från marken och van vid sadel. Kan fås grundinriden innan försäljning.

Som föl fick hon följande bedömning:
Välutvecklad av god rastyp. Rastypiskt huvud, något lågt ansatt rak hals. Djup i bog och bål, välmusklat bakparti. Något knipt under framknä, något tåvid fram. Avspänd ganska vägvinnande skritt. Traven är taktmässig med bra mekanik.
Poäng: 8 7 7 8 8 = 38p  Domare: Elisabeth Ljungstorp

Pris: 48 000kr

Här kan du läsa mer om Cabrisa