Viggo till salu

Viggo 2013

Vi har bestämt oss för att sälja vår fina welsh-hingst Viggo. Detta på grund av att vi aldrig hinner med honom som vi planerar och för att vi helt enkelt riktar in oss mer mot Lipizzaner än welsh nuförtiden.
Viggo är en så fin ponny som borde få chansen att vara den stjärna han kan bli hos någon som har all tid i världen för honom.
På grund av vår tidsbrist har Viggo aldrig blivit inriden eller inkörd, men han är mycket trevlig att hantera. Han är tränad vid hand och har varit iväg på miljöträning i ridhus samt varit på några utställningar när han var lite yngre.

Viggo är alltså en welshponny, född 2005. Han är 135cm i mankhöjd och är därmed en C-ponny. Far till Viggo är den välkände hingsten Kulltorps Yrrol RW100 som presterat oerhört bra på tävlingsbanorna. Viggos mor heter Dixy RW 955 och morfar är Bostorps Bravad RW73, mormorsfar är Coed Coch Targed RW 68B.

Viggo är uppfödd inom vår familj och är uppvuxen på lösdrift med många andra unghingstar. De senaste åren har han dock bott själv i hagen med sällskap av andra hästar i hagarna bredvid. Han har alltså inga problem att gå själv i hagen, men kan säkert gå bra i en flock också under rätt förutsättningar.

I första hand erbjuder vi honom till salu precis som han är, dvs hingst och oinriden. Men han kan även säljas som valack och inriden.

Intresserad av en ponny med toppstam? Hör av dig till oss, info@angvaktartorp.se

Viggo 2013 Viggo 2013 Viggo 2013 Viggo 2013 Viggo 2013 Viggo 2013  Viggo 2011, utställning 38p Viggo 2011 viggo_stamtavla Viggo busar vintern 2013

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar