Vecka 22

Näst sista veckan innan sommaruppehållet är här! Jag är bortrest onsdag och torsdag, min sista del i utbildningen jag går, men då är Jeanette vikarie.

Nu, äntligen, har vissa flockar flyttat till sommarhagarna. Det betyder att vi behöver ha några föräldrar med när vi hämtar och lämnar, eftersom eleverna ska till olika håll på gården.
Av ponnyflocken är det Tekla, Nettan, Eddie, Saga, Ammi och Fina som bor i sommarhagen (sjöhagen/sommarhage 5). Resterande ponnyer är kvar i sina vinterhagar.

Av de stora hästarna är det Zora, Zassi, Zantima, Cinkos, Rita, Bella och Ztar som bor i sommarhagen (sommarhage 2).
Ni vet väl att det finns en karta i utestallet, där man kan se var hagarna är?

På lördag är det dags för Öppet hus med sommarshow! Vi hoppas att ni alla kommer för en trevlig stund!

Det blir en festlig dag med olika aktiviteter såsom tipspromenad, käpphästhoppning, loppis, ponnyridning, fikaförsäljning och en sommarshow där du får se våra duktiga elever rida olika uppvisningar med våra ponnyer och lipizzaner.

Denna dag delar vi också ut diplom till de elever som gått i vår ridskola VT 2024 och har dragning av den ryttare som ska vinna presentkort på privatlektion. Vinnaren lottas ut bland de ryttare som varit med på både programridning i dressyr och Pay & Jump under vårterminen.

Så, ta med familj, släkt och vänner och kom hit! Gratis inträde men bra att anmäla via mail så vi vet hur många som kommer.

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist