Utveckling över tid

Att träna hästarna i stort sett från början är så givande, man gläds lite extra åt alla framsteg man gör tillsammans.
Cabra är en sådan häst för mig, hon var endast grundriden när hon kom hit till mig för snart nio år sedan, tiden går, det känns som igår!
Cabra är en klok dam som vet vad hon vill, trevliga egenskaper som gör henne till mitt favoritsto. Jag har gillat henne från start, men under årens lopp har en trevlig vänskap vuxit fram och vi samarbetar oftast bra ihop.
_MG_1515
När jag fick hem henne så red jag henne några månader under höst och vinter, sedan fick hon vila då hon fick en långdragen sjukdom under vår/sommar 2009. Efter sjukdomen har hon gått som avelssto men rids nu på heltid sedan något år tillbaka.

Här är hon efter vårat träningspass igår – ett mycket trevligt pass med öppna, skänkelvikningar, volter och bra galoppfattningar, allt med en mjuk och följsam Cabra.
_T3E9359 _T3E9354

Här är några bilder från när Cabra var ny hos mig, alltså för snart nio år sedan.

IMG_9470 IMG_1887 IMG_1885

IMG_1884

Här var det första gången jag red Cabra, provridning innan köp.
IMG_3919

Denna delar jag med mig av för att den är så rolig, det är 2011 när Cabra hade sitt föl Cabrisa.
7B8I0376

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar