Träning

Om man vill utvecklas som ryttare är det viktigt att träna för instruktör regelbundet. Det finns alltid något att förbättra och man lär sig verkligen hela livet. En instruktör sätter ord på ridningen, man får en bild till sin ridkänsla.

När man bara rider själv är det lätt att man tycker att allt går bra för man kanske undviker de svåraste delarna, eller håller sig på en lagom nivå i sin Comfort-zone. Går man aldrig utanför sin Comfort-zone kommer man aldrig till utveckling.

Häromdagen var det dags för mig att rida lektion igen, det har inte blivit så ofta hittills detta år, det har varit lite tidsbrist för min egen ridning under året. Jag har ridit någon lektion under våren, och sen varit på kurs för beridare Helmut Oberhauser i maj, det är allt.
Men nu har jag några hästar som jag måste satsa lite extra på så då måste jag avsätta mer tid åt dessa och även få till regelbundna lektioner igen. Det är så kul att vara igång med det igen och nu ser jag fram emot en härlig träningssommar och höst!
Denna gång var det Zora som fick följa med på ett litet äventyr till tränaren.20229187_10155587196433824_4638272539191315536_n

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar