TBT 30 juli

ThrowbackThursday igen, denna gång hoppar vi tillbaka till 31 juli 2013. Till skillnad mot denna sommar verkade det inte regna särskilt mycket den sommaren.

Fölträning
Skapad av Hanna, juli 31, 2013 09.33.

Efter av många veckor utan regn blev det igår anledning att hoppa in i regnkläderna, äntligen kom det rejält med regn! Som vi har längtat! Konstigt att man alltid vill ha det man inte har…

På kvällen blev det träning för fölen, med regnet smattrandes utanför höll vi till i stallet. Grimman skulle på för första gången, det gick utmärkt för båda fölen. Tidigare har vi tränat att bli klappad på hela kroppen, att backa och att lyfta alla hovar.

Esmeralda blev fin i rosa grimma…
IMG_0466 IMG_0480

Cinkos passade inte lika bra i den rosa grimman, den var både för stor och färgen skar sig mot Cinkos fuxpäls…men vad gör väl det… grimman fyller sin funktion i nuläget.IMG_0488IMG_0497

IMG_0514

Igår var det veterinärbesiktning av Nesto. Typiskt nog var det de sämsta tänkbara förhållandena; spöregn och utomhus vid sommarbetet, buskar som prasslade i blåsten, resten av flocken hade dessutom sin dagliga bus/kampstund i bakgrunden, men trots detta gick allt gick ändå bra! Nesto skötte sig fint och klarade besiktningen och blev därmed såld till Linnea. Nu kommer Nesto att stanna kvar hos oss ett tag ändå, tills det blir bra väder för kastrering, därefter åker han till sitt nya hem! Grattis till din nya fina häst Linnea och lycka till framöver!

Här är några bilder på Nesto från maj i år.7B8I26727B8I2579

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar