Sommarbete

I helgen som gick var det dags för betessläpp för unghingstflocken och ridhästflocken/ungstoflocken. Det här var nog första gången som vi inte hann med att fotografera med vår stora kamera. Jättetråkigt att inte ha några bilder, speciellt eftersom Romero gjorde en sådan fin uppvisning med skolor ovan mark.

Nåväl. Vi fick några filmsnuttar med mobilen istället!

Det spelar ingen roll hur stora och fina hagar hästarna har under vintern, eller att de varit ute dygnet runt hela tiden, de blir ändå alltid glada över att byta hagar, varje gång under sommaren också.

Snart ska vi dela på ridhästflocken/ungstoflocken. Istället ska vi skapa en ny ungstoflock där Cinkos, tre år, Carsima, två år, och Delphina, ett år, ska bo tillsammans. Som barnvakt kommer vi till en början ha vårat welshsto Kulltorps Pollyanna som de senaste åren varit i Skåne hos min systerdotter.
I ridhästflocken kommer det vara Leopold, Frodo, Bianca (som också går under namnet Svarta Bianca), Wild Flower och Cabrisa. Cabrisa är ju under inridning och för att hon ska kunna hållas igång i sommar är det bra att hon hamnar bland de andra hästarna som rids.

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar