Seminsäsongen

Vi är lite sena i år, men nu är äntligen årets seminsäsong igång! Verkligen ett roligt jobb, säger jag så här i början av säsongen.

21 Siglavy Capriola Convoj har fått vara första hingst att hoppa på bocken och han lämnade en rejäl dos med minst 85% motilitet. 198 Pluto Athena var stoet som fick äran att bli seminerad, nu hoppas vi att det var precis rätt tidpunkt!

Vi har haft lite ont om tid denna vår, lite mer än vanligt skulle jag vilja påstå, därför har vi inte hunnit göra så mycket reklam för våra hingstar ännu, men de är i alla fall CEM-testade sedan tidigt i våras och är nu redo att ta emot ston! Är du intresserad av att betäcka med våra hingstar, hör gärna av dig. Vi skickar semin till alla godkänd mottagarstationer i Sverige. Det går också bra att köra hit ditt sto för att hon ska bli seminerad direkt på plats.

Seminstationen på Ängvaktartorp har vi nu igång för femte säsongen, fortfarande driver vi seminstationen i mindre skala och i första hand för våra egna ston samt inackorderade ston.

Här kan du läsa mer om våra hingstar.

Fölmys, sommaren 2009

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar