Semester

Just nu njuter vi av lite ledighet efter sommarens övernattningsläger för barn och ungdom. För min del är jag mitt i två veckors efterlängtad semester. Som alltid på en gård blir det hemester med diverse hästsysslor som alltid måste göras, själva semestern består alltså av att inte ha några bokade tider.
För ponnyerna och hästarnas del är det under denna period lite lugnare då de bara rids av sina medryttare.
Vecka 30 drar vi igång med aktiviteter igen och vi har fortfarande några platser lediga till vissa aktiviteter!

Måndag 25 juli har vi privatlektionsdag då både ponnyryttare och vuxna ryttare kan boka privatlektion hos oss.
Denna dag kommer du hit ca 45min innan din lektion börjar, hämtar in din ponny/häst från hagen och förbereder ponnyn/hästen själv (eller i sällskap av förälder beroende på din kunskap) inför lektionen. Själva ridlektionen är sedan ca 45min.  Du styr själv vad du vill jobba med under lektionen, det kan vara alltifrån finslipa på något dressyrprogram, träna hoppning, få en sitslektion där du blir longerad och därmed kan helt fokusera på din sits, öva din koordination, eller kanske finslipa på dina färdigheter i kommunikation från marken med hästen. Även du som ”återvändare” dvs att du är sugen på att komma igång med ridning igen efter att ha ridit som ung är välkommen till oss för privatlektion!

Tider att boka 25/7:
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00
18.00

26 juli: Kl 09.00-17.00 Dagridläger lämpligt för barn ca 6-10 år. En dag på landet fylld med hästskoj! Detta läger riktar sig till såväl nybörjare som till dig som ridit några terminer på ridskolan. Det finns möjlighet att boka ledare/medhjälpare hos oss, men det går också bra att vara med som förälder. Under dagen har vi en lektion på ridbanan, teori, uteritt, hästpyssel, lunch och mellis.
Pris: 800kr | PLATSER KVAR!

27 juli: kl 09.00-17.00 Dagridläger lämpligt för barn ca 6-10 år. En dag på landet fylld med hästskoj! Detta läger riktar sig till såväl nybörjare som till dig som ridit några terminer på ridskolan. Det finns möjlighet att boka ledare/medhjälpare hos oss, men det går också bra att vara med som förälder. Under dagen har vi en lektion på ridbanan, teori, uteritt, hästpyssel, lunch och mellis.
Pris: 800kr | EN PLATS KVAR!

28 juli: kl 9.00-13.30  Dagridläger för mindre barn ca 3-6 år. En dag på landet fylld med hästskoj! Detta läger riktar sig till mindre barn där vi under lekfulla och avslappnade former ägnar oss åt grupplektion på ridbanan, hästpyssel, härlig uteritt, lunch och fika. Passar lika bra för nybörjare som för de som ridit tidigare. Det rekommenderas att förälder är med för de minsta barnen, men det går också bra att boka ledare/medhjälpare hos oss.
Pris: 600kr


29-31 juli: Ridweekend vuxna.
Fullbokat!

1 augusti: Hoppkurs kl 13-17.00  Lämpligt för barn/ungdom 10-15 år som ridit minst 3 terminer och kan rida och kontrollera din häst i skritt, trav och galopp på ridbanan. Under denna eftermiddagskurs fokuserar vi på hoppning med teori, hästpyssel och ridlektion. Vi anpassar nivån efter deltagarna. Om det blir många anmälda kan det hända att vi delar upp lektionen i två grupper. Mellis ingår.
Pris: 500kr
5-7 augusti: Ridweekend vuxna.
| Fullbokad
Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist