Ridning på Ängvaktartorp

Nyligen har jag haft en annons ute om att vi har plats ledig som medryttare hos oss. Det är verkligen jättekul att få ett sådant stort gensvar, det är många som hör av sig och vill komma och provrida, så just nu har vi lite fullt upp med just den biten på gården.

Men fortfarande har vi några enstaka platser kvar, så om du är intresserad av att prova på att ha egen häst på deltid, att få rida fina och känsliga hästar, att utveckla din ridning, så finns det nu en ypperlig chans hos oss! Vare sig du är nybörjare eller en erfaren ryttare, vi har många olika hästar och kan hitta en som passar just dig. Varmt välkommen att höra av dig om du vill boka in ett besök eller en provridning!

Här kan du se vår annons:

Nu har vi en medryttarplats ledig till en av våra fina hästar. Gården ligger utanför Eskilstuna. Hästarna bor på lösdrift, inga stallsysslor tillkommer för medryttaren utan endast ridning och skötsel av hästen i samband med ridningen. Ridsällskap finns alltid, belyst ridbana finns på gården samt milslånga ridvägar i skog och mark. Ser gärna att du rider lektion för instruktör då och då. Söker medryttare för långvarigt samarbete, du bör vara erfaren, orädd, lugn och konsekvent, mjuk och följsam i ridningen. Körkort (eller möjlighet till skjuts) krävs. Eventuellt går det att samåka med andra ryttare. 1-3 ggr/vecka.
En ypperlig chans att utvecklas som ryttare och prova på livet med egen häst på deltid!
Från 450kr/månad.

medryttarbild_2016

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar