Lördagar kl 10.00-11.00

Arrangeras utvalda lördagar under vårtermin och hösttermin.
Datum meddelas på Instagram, Facebook och denna hemsida.

Under våren 2024 har vi följande datum:

13 april
27 april
11 maj
18 maj
25 maj
1 juni – inget Ponnypyssel men istället ÖPPET HUS, tipspromenad, show, loppis, ponnyridningPonnypyssel är för barn 3-12 år som är nybörjare eller har provat rida lite förut. 4-6 deltagare
Ett utmärkt tillfälle att få umgås med hästar, pyssla lite, rida lite, öva balansen och komma ut i på landet eller bara prova hur det är att rida hos oss på Ängvaktartorp innan du kanske vill börja i vår ridskola. Vi rider på ridbanan eller en lugn tur i skog och mark.

Vi har ett litet självbetjäningscafé på gården så du är välkommen att stanna kvar på gården en stund efter och fika och njuta av livet på landet en stund.
Boka enstaka gång eller fler tillfällen, senast fredagen innan aktiviteten.

Pris: 220kr

Bra att veta:
Hjälm finns att låna.
Målsman/vuxen ska vara med som ledare.
Små barn, 3-4 år kan ibland behöva en extra person med som hjälper till att hålla i om barnet vill prova trava lite.
Ponnyerna är sadlade och klara när ni kommer, men vi börjar alltid med att borsta och umgås lite innan barnen får börja rida.
Tycker man att ridning är läskigt men man är nyfiken på hästar, går det jättebra att umgås och börja leda hästen från marken först.
Oömma kläder efter väder, rejäla skor/stövel med liten klack.
Tänk på att även föräldrar behöver ha rejäla skor då det kan vara blött/lerigt bitvis i skogen på våra skogsturer beroende på säsong.


Maila din anmälan till
hanna@angvaktartorp.se

Skriv barnets namn, ålder, längd och ungefärlig vikt samt ditt mobilnummer. Ange gärna i din anmälan om du som medföljande vuxen har tidigare hästvana eller inte, det går bra vilket som men ändå bra för oss att veta.


Varmt välkommen till oss!