Du visar för närvarande Pauloträning december

Pauloträning december

Idag hade vi årets sista träning för Paulo Bastos. Denna gång var vår egen ridbana frusen, som väntat denna årstid, därför höll vi till i ett närbeläget ridhus.
Först ut var jag och Palko. Senaste gången Palko var i ett ridhus var några år sedan. Han skötte sig trots detta utmärkt idag, som vanligt gick han rakt in i transporten och skötte sig mycket väl på plats också. Jag och Palko fick en del beröm av Paulo, kul att det går framåt i utvecklingen för varje månad! Såklart fick vi en hel del nytt att tänka på också. Till exempel i övergången från skritt till trav, tänk lite piaff. Efter första lektionen lastade jag Palko och åkte hem till Ängvaktartorp för att hämta Frodo. Som vanligt en del gnägg från Frodo i ridhuset, eftersom han inte uppskattar att vara utan andra hästkompisar, men han skötte sig ändå bra.
Efter varje träningspass för Paulo är jag alltid lika glad och inspirerad – det är så kul att träna och utvecklas, jag vill bara lära mig mer och mer! Nu har jag lite att öva på under jul och de första veckorna i januari innan det är dags för nästa Paulo-kurs den 18 januari.
Om just Du vill vara med och rida för Paulo, hör gärna  av dig till mig så bokar vi in det!

Idag har jag varit helt ensam på träningen så jag har inte ett enda foto eller ett enda filmklipp från dagen. Istället blir det två bilder från förr.

Här är jag och Palko, kanske sista gången vi var i ridhus, vintern 2013.
7B8I58082

Här är jag och Frodo för många år sedan, när Frodo var nyligen inriden. Hemma på vår ridbana som då var en gräsbana.

frodo_inrid

 

Nu, efter att ha tuggat i mig lite kvällsmat och slumrandes skrivit detta inlägg, ska jag ge mig ut i den femgradiga, gnistrande  kylan för att starta fyrhjulingen och åka ut och kvällsfodra flockarna samt ta in de tre inne-hingstarna. Det är ett hårt liv, att få jobba med det man älskar – hästar,  men så värt det en dag som idag!

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar