Paulo-träning oktober

Häromdagen var det dags för en regnig Paulo-träning på Ängvaktartorp.

Förutom jag och mina hästar var även Anna på Spirit och Therese på Favory med på träningen.
dsc_2099

Efter Anna och Therese hade ridit sina pass var det min och Breziqas tur. Med risk för att vara lite tjatig, men vilken underbar häst han är, fina Breziqa! Han gör allt man ber om, så mjuk och fin, man blir överväldigad varje gång. Mycket skrittpauser och ett kortare pass än vanligt pga att Breziqa är under igångsättning, men när vi arbetade gjorde vi (Breziqa) det bra! Skänkelvikningar och galoppombyten var mestadels vårt fokus för dagen. Breziqa fick såklart beröm från Paulo också, som berättade vilken trevlig häst han är på alla sätt och hur kul han tycker det är att jobba med honom så här. Paulo behöver inte predika för de redan frälsta…jag är så lycklig att jag har möjligheten att få rida och lära mig av en så bra häst.
dsc_2023

Direkt efter Breziqa var det dags att hoppa upp på Cabra, det var en lustig känsla att hoppa upp på henne direkt efter Breziqa.
Cabra hade stått och samlat på sig lite överskottsenergi i stallet innan lektionen så hon var tvungen att busa lite först. När vi väl kom till arbete så var det nog det trevligaste ridpasset hittills på Cabra, riktigt fint jobbade vi på tillsammans. Det är så roligt att rida fina och roliga Cabra, hennes utveckling går framåt i rasande fart.dsc_2104

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar