Paulo-träning juni 2016

Igår hade vi Paulo Bastos på besök för lektioner igen. Eftersom jag haft så fullt upp den sista tiden så har det inte blivit så mycket ridning på ridbanan för min del och det märktes på både mig och hästarna. Nu är jag desto mer motiverad att fortsätta träningen, så jag får försöka ta mig tid trots allt annat arbete. Men tänk så fort man ”tappar” känslan i ridningen tycker jag, man måste verkligen rida regelbundet om det ska bli bra!
Först ut på träningen var Palko, som just nu används mestadels till att uppvakta de ston som ska semineras här på gården, så det tog en stund innan han kunde fokusera på jobbet på ridbanan, men till slut blev det bra! Han har dock tappat lite hull och lite muskler under denna period, det är ansträngande att vara i avelsarbetet, men han återhämtar sig nog snart!palko_paulo_juni_2016

Mitt andra pass var med Frodo. Vi fick kommentarer om att skritten och traven var mycket bättre, även galoppfattningen, men själva galopparbetet behöver vi tänka lite extra på.

_T3E5798

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar