Nystart!

Nu, mer än ett år sedan det sista inlägget, planerar jag för att börja skriva i bloggen igen, åtminstone någon gång per vecka! Kan vara att bra sätt för dig som är nyfiken att hålla koll på vad som händer på gården. Här på bloggen blir det lite längre inlägg med skriven text än tex på Facebook och Instagram.
För er som vill ha koll mer än bara någon gång per vecka kan jag rekommendera att följa oss på Instagram, där är vi ganska aktiva med inlägg och Instastories. https://www.instagram.com/angvaktartorp/

Detta första inlägg efter nystarten kommer jag ägna åt årets föl.

I år har vi fått två lipizzanerföl på gården. Först ut var Rama II som den 12 juni fick ett fint hingstföl efter 21 Siglavy Capriola Convoj. Fölet har fått namnet Siglavy Capriola Rama, men går under smeknamnet Rambo. 
Rambo är en modig och tuff liten kille som vi ser fram emot att följa under hans uppväxt, planen är att Rambo ska stanna hos oss på Ängvaktartorp.

Bilder från när Rambo var ca en vecka gammal.

 

Den 5 juli var det dags för Cabra att föla, en stormig, ganska kall natt fölade hon ute i hagen. Ett långbent fint stoföl blev det, efter 34 Pluto Timon. Lite extra speciellt då det är vår första egna Timon-avkomma. Även detta föl har vi planerat att behålla för framtiden. Fölet har fått namnet Calabria. 

Bilder från när Calabria var ungefär en vecka gammal.

Lämna ett svar