Maestoso Perletta såld

Att hitta rätt människa till en häst är viktigt och ibland extra viktigt. För Maestoso Perletta, hos oss kallad Per, var det ytterst viktigt då han är en mycket speciell häst. Både som personlighet och för mig, planen var ju från början att sikta mot avelshingst, men eftersom Per är lite av en enmanshäst och jag förstod att jag inte har den tiden det krävs för just Per, valde jag istället att kastrera honom och sälja honom till någon som skulle ha tid och tålamod att vänta på Per.
Redan förra vintern, 2017, hade jag siktet inställt på en lämplig person som jag trodde skulle passa bra med Per. Under vintern 2017-2018 började hon komma hit för att umgås med Per och till sommaren tog hon hem honom på foder och några månader senare blev det köp!

Den utvalda personen var Veronica, och det var verkligen helt rätt människa för Per, och jag tror helt rätt häst för Veronica. Det värmer mitt hjärta att få se alla fina bilder på Per i hans nya hem och att få höra om hans utveckling. Per är en fantastisk häst som verkligen förtjänar någon så bra som Veronica!

 

Om man vill följa Maestoso Perletta så har hans ägare en Instagram: veronicastarkensjo.

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar