Livet just nu

 

DSC_2715 DSC_2716Det är vår, nästan sommarvärme, jag sitter på altanen och äter min lunch. Allt som hörs är fågelkvitter och en och annan frustning från en häst, det är lugnt och stilla. Inga flugor eller bromsar som stör. Solen värmer. En andningspaus, en helt vanlig vardagseftermiddag på gården. Livet är härligt, men ibland måste man stanna upp för att känna det.

Just nu är mitt liv fullt av sysslor, från tidig morgon till sen kväll. Jag är ensam med sysslorna under dagtid. Allt tar sin tid, jag fodrar hösilage, kraftfoder, mockar, sopar, verkar hästar, tränar unghästar, sen har en förmiddag passerat och jag får fokusera på eftermiddagens sysslor, ridturer och lektioner.
På kvällen hjälps vi åt, jag och Christoffer, fixar allt som inte hunnits med under dagen, och allt som ändå måste göras på kvällen.

Min energi ökar alltid under sommarhalvåret, det är mycket som ska göras och det är ljust länge, då orkar och hinner man mer.

Jag försöker passa på att njuta av mitt liv just nu, av allt det vackra som omger mig, dagligen vill jag fånga ögonblick, gärna med en kamera, men har oftast bara mobiltelefonen tillgänglig och den gör inte alltid verkligheten rättvisa.

En jobbkväll då jag höll lektion för Anna på Alda, så vackert ljus men svårt att fånga.

DSC_2674

 

Uteritt på Alda, en långrunda omgiven av trollskog och vitsippor.
IMG_20170504_150316_797

 

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar