Kurs – Dag 2

Tack vare att snälla Fanny hade mockat och min snälla sambo Christoffer hade fodrat flockarna så behövde jag bara ta in hästarna på kvällen, så idag kom jag hem redan strax efter kl 21. Tack för hjälpen Fanny och Christoffer! Det var välbehövligt med en tidig kväll och jag hoppas jag kan sova ut lite i natt. Då kanske jag slipper somna på åskådarbänken imorgon på kursen, ja jag erkänner att både igår och idag har jag slumrat till lite, inte för att det var tråkigt utan helt enkelt för att jag varit så trött efter många sena nätter och tidiga mornar.

Hursomhelst…

Idag har vi ägnat oss åt Tteam på förmiddagen, mycket jobbigt tyckte en frustrerad Frodo, men han skötte sig ändå bra! På eftermiddagen var det ridning och när vi var klara med hästarnas pass var det dags för oss att göra en Feldenkrais-övning.

Däremellan har vi hunnit med teori, lunch och en promenad med Frodo.

Här ses Christina och Frodo.

DSC_0805 DSC_0814 DSC_0827

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar