Januari-vardag 2018

Nu är det nästan som en vanlig vardag igen, igår hann jag med allt det vanliga vinterjobbet – fodra hästar, vattna, mocka, halma osv men även lite annat pyssel under dagen. Det är alltid skönt att komma igång igen efter alla helger, även fast man gör nästan samma saker under ledigheten så är det ändå en annan känsla när det väl är vardag.

På kvällen blev det en uteritt på Zora tillsammans med ett gäng medryttare, utrustade med pannlampor och reflexer från topp till tå tog vi oss fram i skogen över ett antal vattenfyllda diken och sen travade vi på grusvägen på det ställe där den var mjuk och isfri. Inte en enda bild blev det från ridturen.

Men när solen kikade fram några minuter på förmiddagen då jag promenerade med Timon, så var jag snabb med att ta en bild på den fina hagen.DSC_1857

Leriga Timon på väg till hagen med kompisar.DSC_1861

Timons liv består just nu av att busa i hagen med sina kompisar, ”träningen” består av daglig hantering och promenader, ridningen ligger på is, just nu bokstavligen, ni kanske ser den isbelagda ridbanan i bakgrunden, man kan tro att Timon kikar efter den.

 

 

 

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar