En dag på landet fylld med hästskoj!
Kl 08.00-17.00 Lunch och mellis ingår.

Under året har vi dagridläger under sommarlov, höstlov och påsklov. Vi brukar arrangera några olika dagridläger för elever på olika nivåer, exempelvis för mindre barn, 4-6 år som är nybörjare, äldre barn som är nybörjare likväl som för barn/ungdom som ridit några år och rider i alla gångarter.
Våra dagridläger startar kl 08.00 med samling på gårdsplanen, därefter är det fodring av gårdens alla hästar innan vi hämtar in våra ponnyer för att förbereda för ridlektion.
Under dagen ägnar vi oss åt grupplektion på ridbanan, hästpyssel, en härlig uteritt, mockning, teori och mycket annat kul. Hemresa vid 17.00

Tänk på att äta en rejäl frukost för att orka vara fysiskt aktiv hela dagen! Förälder måste vara med vid behov för små barn (4-6 år).
Det finns också möjlighet att boka ledare/medhjälpare under hela lägret om det behövs, detta bokar du i så fall i anmälningsmailet.

Ridläger-T-shirt
Du som deltar på något av våra ridläger under sommaren har möjlighet att beställa vår fina ridläger T-shirt med Ängvaktartorp-logotype, ridlägertext samt årtal. Kom ihåg att skriva din beställning och storlek i anmälningsmailet!

Bra att ha med sig:
Ridkläder för alla väder inkl. ombyte ifall regnet kommer
Ridstövlar/ridskor
Gummistövlar
Regnkläder
Ridhjälm
Ridhandskar
Vattenflaska
Solkräm