Borta bra – hemma bäst

Att vara ute på kurs och träffa nya människor är alltid kul och inspirerande. Den sista tiden har det blivit en hel del av kursande, ganska intensivt, men verkligen jätteroligt. Att umgås med så många människor som alla är olika och har olika bakgrunder inom hästbranschen, det ger så mycket.

I mitt jobb med hästarna på gården är jag annars ganska ensam, vilket jag trivs med, men det är ändå lite extra kul, och viktigt, att komma iväg då och då.  När man väl kommer hem igen uppskattar man ännu mer livet på Ängvaktartorp och allt vad det innebär.

Att bara få vara med hästarna i nuet, utan tidspress och prestige är det härligaste som finns och jag känner mig lyckligt lottad som får leva det liv som jag lever just nu.

hanna_cos_portr

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist

Lämna ett svar