Avelssäsongen 2023

Avelssäsongen 2023
Under 2023 välkomnar vi bokningar på våra avelshingstar 21 Siglavy Capriola Convoj, 34 Pluto Timon samt 35 Pluto Cosmo.
Våra hingstar finns tillgängliga via semin för friska ston av alla raser med lämplig storlek. Företrädelsevis via transportsemin (TAI) till alla seminstationer i Sverige.
21 Siglavy Capriola Convoj finns endast tillgänglig via färsk semin på Ängvaktartorp, för renrasiga lipizzanerston.


Vi vill gärna se att fler lipizzanerföl föds i Sverige och vi vill därför erbjuda de två första stoägarna av ett lipizzanersto som bokar betäckning med någon av våra hingstar i år, halva priset på fölavgiften!
Gäller om man bokar betäckning senast 30 april 2023 och alltså bara de två första bokningarna, gäller ej bokning av Convoj då han redan har förmånligt pris i år.


Vi vill passa på att berätta att vår fina 21 Siglavy Capriola Convoj i år är anmäld för höjning av avelsvärdeklass, tack vare sina fina avkommor kommer han sannolikt att få avelsvärdeklass A.
Convoj är i år 28 år gammal men har fortfarande fin spermakvalitet och för att ge er kanske den sista chansen att få en avkomma från denna förvärvningssäkra hingst så kommer vi ha honom till avel för lipizzanerston i år, via färsk semin på Ängvaktartorp, med mycket förmånliga priser!

Hanna Blomkvist

Hanna Blomkvist